Onze visie

De advocatenvereniging VANDERVEEREN, THYS & DE NYS is gevestigd in het hart van de stad Brussel en vlakbij het Justitiepaleis.
Brussel is een centrale stad. Het gaat verder dan het Belgische of zelfs Europese kader. In de stad zijn betekent dicht bij de burgers zijn. Onze middelgrote structuur bevordert gemakkelijk en snel contact.
We staan ​​daarom heel dicht bij onze klanten, met eerbied voor de traditie van de balie.

KWALITEIT

Vanaf het eerste contact zult u de kwaliteit van een persoonlijke benadering waarderen. U profiteert van gedegen advies en wordt geholpen bij de aanpak van een geschil. U zult dus met volledige kennis van zaken kunnen beslissen hoe u het best kunt reageren: onderhandelen, een bemiddeling organiseren of juridische stappen ondernemen.

TRANSPARANTIE

Transparante relaties met uw advocaat is voor ons een prioriteit. We bespreken regelmatig de stand van zaken en u wordt constant op de hoogte gehouden van de evoluties van uw dossier. U wordt eveneens regelmatig of op verzoek op de hoogte gehouden van de erelonen en kosten voortvloeiend uit de verdediging van uw belangen. U blijft steeds vrij om de best mogelijke keuzes te maken. Dit alles uiteraard met volledige inachtneming van onze professionele en deontologische regels: discretie en beroepsgeheim.

PERSONALISATIE
EN TEAMWORK

Indien nodig kan de persoonlijke opvolging van uw dossier door één van onze advocaten gecombineerd worden met de assistentie van een andere advocaat van onze vereniging. Inderdaad, onze vereniging is multidisciplinair en onze advocaten werken tezamen met sterke banden van vertrouwen en loyaliteit. Elk van ons heeft zijn expertise, of het nu gaat om civiele, commerciële, erfgoed-, familie-, onroerendgoed-, fiscale, sociale, strafrechtelijke of andere zaken: wij zijn ​​volledig ter uwer beschikking.

Aarzel niet om ons te contacteren !

Wij zoeken samen naar concrete oplossingen voor de problemen die u tegenkomt.

Onze advocaten